SERVICII

La Except Custom Solutions, oferim o abordare integrata a proiectarii cu implementarea, livrand astfel proiecte la cheie. In era in care “ieri" a devenit noul termen de livrare, tinem cont de viteza fara sa facem rabat de la calitate.
Credem ca un design bun reprezinta mai mult decat o idee geniala. Un design bun este maiestria cu care se pune in aplicare o idee geniala tinand in echilibru bugetul cu calitatea si timpii de executie.
Oferim o gama variata de servicii, care includ: consultanta inaintea inceperii proiectului, managementul productiei, studii de fezabilitate, randari 3D si prototipare rapida, precum aprovizionarea si negocierea cu furnizori, optimizarea materialelor sau a solutiilor tehnice.
Suntem intotdeauna pregatiti sa oferim solutii personalizate la cele mai complexe proiecte, pe care nimeni altcineva nu le poate oferi.

1.
Project management

Echipa noastra de creatie si productie este responsabila de proiectarea, manufacturarea si instalarea la fata locului a proiectului dumneavoastră.
Managerul de proiect, designerii, inginerul si specialistul in iluminat fac parte din echipa care monitorizează eficiența producției și controlul calității.
Ei sunt disponibili pentru a rezolva oricare din urgentele care apar într-un proiect, 24 de ore pe zi.

Abordare integrata pentru toate elementele personalizate de constructie.

Punct unic de contact pentru toate disciplinele.

Echipa multi-calificata dedicata.

Realocare inteligentă a bugetelor.

Contractor unic si project manager.

Niciun detaliu scapat din vedere.

2.
MOBILIER SI INSTALATII

Echipa noastra de experti lucreaza indeaproape cu designeri pentru a crea mobilier personalizat, care sporeste confortul si va ajuta sa va aduceti spatiul la viata prin texturi, culori sau sunet.
Suntem pregatiti pentru a prelucra produse laminate, lemn de esenta tare, furnir natural si metale. Pe langa amenajarile pe care le facem pentru clientii rezidentiali sau corporate, producem si mobilier pentru activari de marketing si semnalistica pentru evenimente la scara larga.

Proiectare si executie de mobilier la comanda in atelierul propriu, unde putem prelucra mai multe produse laminate, MDF, lemn de esenta tare, furnir natural și metale.

Furnizare de mobilier de marca, folosind producatori internationali sau locali multipli, pentru a satisface cerintele clientilor nostri in ceea ce priveste bugetul, design-ul si calitatea.

Mobilier de marketing si semnalistica pentru clientii nostri corporate.

Productii de evenimente la scara medie și mare, cum ar fi: standuri de prezentare, scenografie, butaforii etc.

3.
SERVICII DE CONSTRUCTII

Oferim un design complet integrat si un serviciu de constructie de inalta calitate, cu un singur punct de contact care coordoneaza toate resursele.
Acest lucru ne permite sa ne ocupam de orice domeniu, de la podele, pereti despartitori si partitii din sticla, pana la tavane si instalatii mecanice, electrice si sanitare, instalatii de sistem.

Finisaje pardoseli din lemn natural, mocheta sau laminat.

Pereti despartitori.

Partitii din sticla.

Plafoane.

Pictura decorativa.

Placari decorative de pereti cu materiale diverse.

Aprovizionare si instalare piatra naturala si ceramica.

Lucrări MEP (mecanice, electrice si sanitare).

Instalare sisteme de iluminat.

4.
SERVICII DE PROIECTARE

Colectivul nostru de proiectanti ofera toate instrumentele necesare pentru dezvoltarea unui spatiu functional si atragator din punct de vedere vizual.
Oferim dezvoltare de concept, planificare arhitecturala, Design MEP, tehnologia și integrarea designului, planificarea spatiului si randarea 3D.
De asemenea, oferim suport pentru finisaje, iluminat si colorizare, precum si pentru specificatiile de constructie.

Elaborarea conceptului de design.

Proiectare de arhitectura.

Proiectare MEP (mecanica, electricitate si instalatii sanitare).

Ilustrare

Randari 3D.

Coordonarea conceptului de design cu proiectul de arhitectura si cel de instalatii MEP.

5.
STUDII DE FEZABILITATE

Prima etapa cuprinde o analiza aprofundata care va ajuta la elaborarea directiei estetice, functionale si tehnologice ale proiectului.
Presupune identificarea obiectivelor proiectului, a asteptarilor clientilor, estimarea bugetului si evaluarea resurselor disponibile pentru proiect.
Odata ce acesti factori sunt identificati, urmatorul pas este elaborarea unui brief de proiectare care va sublinia obiectivele proiectului si abordarea potrivita pentru a le atinge.

Consultanta pre-proiect.

Studii de piata.

Organizarea unei echipe personalizate, specializate, pentru a raspunde nevoilor clientului intr-un mod profesionist.

Aprovizionare/negociere cu furnizorii contractati.

This site is registered on wpml.org as a development site.